God natt + link!

Vel, nå tar jeg natta - etter å ha surret litt rundt på facebook. Men først må jeg bare slenge ut ett bilde og litt info da! Forresten, har jeg fått meg en ny blogg som jeg er ganske fornøyd med som du kan finne her. Også -

.. har jeg jo fått disse to nusselige ringene av Lars Emil da ♥ Fikk de som bursdagsgave - så fikk jeg en skikkelig god kosegenser da, som jeg storkoste meg i når jeg ble syk, haha - uff!

Tok nettopp bilde, haha - har ikke hatt på sminke de siste dagene siden jeg har vært syk, men naturlig skjønnhet teller også! Webcameraet jeg har nå er litt gammelt da, har ett annet og som er MYE bedre - men Lars låner det!

Når jeg har ordna den nye videoen der jeg viser alle duppedittene jeg har som smykker, så får dere se de ringene der, men kan ta bedre bilder senere av de - i allefall, tusen takk igjen gutten min ♥

 

Q; Ikke noe spørsmål, bare en link til Lars Emil sitt nye innlegg - trykk her!
- Anette ♛ 

 

Én kommentar

ida, live, helene og helene

25.05.2011 kl.14:18

så fine ringer! :)

Skriv en ny kommentar

Anette & Lars Emil

Anette & Lars Emil

5, Kragerø

Vi er et kjærestepar som har vært sammen i 5 år - vi blogger dessverre ikke nå lenger, men bloggen er fortsatt oppegående - slik at de gamle minnene kan eksistere litt til! :-)

Kategorier

Arkiv

hits