Vår kjærlighetshistorie.

Jeg har postet innlegget for lengst, men siden jeg har tid nå - så repostrerer jeg det, slik at de som ikke har lest. Får en sjangs til å lese det Alt startet med at det var "kinodagen" i Kragerø. Jeg skulle gå med Celine, så vi så altså filmen da - og når vi var ute i gangen på kinoen, for og vente på at pappa skulle komme og hente oss. Så hang vi på ett slags gjerde som var der og hadde det så morsomt sammen! Plutselig fikk jeg øye på en gutt, og to andre gutter - men han ene der, han sjamerte meg spessielt! Så etter litt kom han jo bort og sa hei, og jeg sa hei - men pappa kom plutselig, så jeg måtte bare gå og tenkte at det var bare ett møte med en helt tilfeldig person.

Etterhvert, som tiden gikk - havnet jeg på Habbo da, der jeg traff en veldig koselig gutt! Han ble "habbo-pappaen" min, og vi hadde det så mye morsomt - så til slutt, bestemte jeg meg for og spørre etter MSNadressen hans, og det gjorde jeg, fordi jeg ville bli mer kjent! Så jeg fikk den og vi la hverandre til. Når jeg først så bildet hans, tenkte jeg at han kanskje ikke var som jeg trodde - fordi jeg syntes han så litt gangster ut. Men vi begynte og ha på webcamera for hverandre, og plutselig lagde han en rosa bil til meg på ett TV-spill! Og jeg en annen gang, så hadde jeg med Pernille (hunden min) opp ved pcen, og hun beit meg i nesa foran han, så jeg satt der og blødde neseblod som bare det. Men det virket som han faktisk syntes det var litt søtt! Så etterhvert fikk jeg bilde av han, hvor man kunne se åssen han så ut - ordentlig. Ohmygod, tenkte jeg. Han var såååååå søt!

Så, jeg ble forelsket i han, men jeg var 13 år - og han var 16! Så jeg turte ikke spørre - så jeg gjorde noe dumt. Jeg lagde "Maria", ei jente som liksom skulle bli venn med Lars Emil. Og de ble fort venner, så jeg sa via henne at jeg forelsket i han, og han ble kjæreste med "Maria". Etterhvert tenkte jeg at dette var dårlig gjort av meg, og gikk rett på døra og sa at det var meg og at jeg var hodestups forelsket i han. Og samme svaret kom tilbake - han var forelsket i meg også! Så vi bestemte oss for og bli kjærester da. Siden det har vi hatt så mange koselige minner sammen, altså det har vart i 3 år, 4 mnd og 3 uker! Og lengre blir det.  

Faktisk har vi truffet hverandre mer etter den kinodagen også - en dag når jeg satt i bilen og ventet på pappa, kjørte Lars Emil forbi meg på mopeden sin! Og i helgen som nettopp var, overnattet han hos meg. Og vi hadde det kjempe koselig sammen da! Kan fortelle litt om deg også.

Han ankom på fredagen, og vi var jo ganske så stille av oss - men når vi først ble alene i stua, så satt vi og så på South Park. Så da begynte vi og snakke litt mer sammen, og etterhvert var vi i butikken og handlet inn noen matvarer da. Så når vi kom hjem igjen, bestemte vi oss for og gå ut! Vi gikk litt en liten stund, til Lars Emil spurte om vi skulle holde hender - og da ble jeg glad! Det ville jeg jo gjerne, så vi holdt hender og gikk ned en sti og over ei bru - så vi havnet inn en liten sti, altså en skogssti! Og når vi havna på en grusvei igjen, så gikk vi tilbake og bort på lekeplassen da. Så der satt vi og husket litt, snakket sammen og hadde det hyggelig til det ble mørkere og vi bestemte oss for og gå hjem. Når vi kom hjem hadde pappa bestilt pizza, som var namnam! Så da satt vi også og spiste pizza sammen, Lars Emil og jeg altså. Og når vi hadde spist og hengt litt oppe, så vi på Avatar! Det var stas, morsomt og se på Avatar for første gang med kjæresten sin da! Så etterhvert ble vi trøtte og la oss. Så vi våkna jo og gikk rett ned for og se tv, til vi bestemte oss for og ta en tur til byen! Så etterhvert, kom vi oss opp av sofaen og gikk til byen sammen - hånd i hånd. Så det endte med at han kjøpte seg to Monster da, og prøvde og få meg til og drikke det - men så kresen som jeg er, så er det litt umulig! Men men, vi satte oss på ei brygge til vi nesten blåste bort i regnet - og hørte på musikk der, så satt vi og holdt rundt hverandre og koste litt der, så gikk vi videre til vi satte oss på en benk lenger vekk!

Etterhvert bestemte vi oss for og ta turen hjemover igjen, så på veien hjem - holdt vi hånd, til Lars Emil ville bære meg! Så han bærte meg en liten vei, også satte han meg ned og lot meg bære han, hihi. Så når vi var hjemme holdt vi oss på rommet og bare koste oss! Helt til det var taco da, så vi spiste det og gikk opp på rommet igjen - hvor vi faktisk kysset hverandre på munn, for første gang! Det var faktisk mye bedre enn jeg hadde trodd! Men nå orker jeg egentlig ikke skrive mer fordi klokka er mange og jeg er trøtt. Men dette var historien om oss :)

11 kommentarer

Selena, Ulrikke og Iben! Makup, suilife.blogg.no

15.05.2011 kl.00:47

awwwe, så søte dere er!

Tusen hjertelig takk for at du kommenterer, det setter vi pris på, det er jo nesten du som har "startet" blogglivet vårt :)

heleneblack

15.05.2011 kl.00:54

så søtt :)

Ingvild Elise

15.05.2011 kl.01:25

søte :)

stim

15.05.2011 kl.01:26

søtt :-)

Mari & Nora

15.05.2011 kl.01:31

Awww :) Det var søtt :)

Celina Myhra

15.05.2011 kl.01:45

awe ! :D

Trine Gundersen

15.05.2011 kl.01:47

Søtt bilde :-)

Sherlock Holmes

15.05.2011 kl.01:53

Ikke verst, og dette skjedde for 3 år siden?

Ingvild Saxs

15.05.2011 kl.02:38

Var dere sammen i 3 år via nettet før dere møttes, eller hva var greia?

Xflwrpwr

15.05.2011 kl.02:43

aww,så søtt historie om dere :)

monjalien

15.05.2011 kl.03:53

er det bilde av dere?

Skriv en ny kommentar

Anette & Lars Emil

Anette & Lars Emil

5, Kragerø

Vi er et kjærestepar som har vært sammen i 5 år - vi blogger dessverre ikke nå lenger, men bloggen er fortsatt oppegående - slik at de gamle minnene kan eksistere litt til! :-)

Kategorier

Arkiv

hits